betonisäiliö

Kartin hydrauliset purkurännit

Kartin hydrauliset purkurännit edustavat alansa huippua. Tämän ovat huomanneet käyttäjät myös muissa pohjoismaissa, ja toimitammekin jatkuvasti hydraulisia purkurännejä myös yhteystyökumppaneillemme Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Tuotekehityksemme on onnistunut viemään käyttäjiltä saadut arvokkaat kehitysehdotukset tuotteen ominaisuuksiin, ja näin ollen Kartin hydrauliset purkurännit ovatkin saavuttaneet vankan aseman ja suosion käytettävyytensä sekä toimivuutensa ansiosta. Kourun profiili on todettu ominaisuuksiltaan toimivimmaksi niin betonimassan valumisen suhteen, kuin myös huollettavuutensa ansiosta.

Valmistamme kolmea eripituista purkuränniä, (5, 7 ja 9 m). Kaikki mallit on saatavissa toiminnoiltaan täysin hydraulisena, jolloin kääntötoiminto lepo- tai käyttöasentoon sekä toiminnot käytössä ovat kaikki täysin hydraulisia. Käytämme tuotannossamme Raex 400 laatuista terästä, joka on kulumista ja pintapainetta kestävää. Näin saavutamme tuotteillemme paremman hyötypainon sekä pidemmän toiminta-ajan vaativissa käyttöolosuhteissa.

Kysy lisää.