Oy Kart Ab on vuonna 1960 perustettu konepajayhtiö. Toimimme kolmella toistaan tukevalla toimialalla, kaikkien toimialojen keskittyessä koneenrakennukseen ja sitä tukevien palveluiden tuottamiseen. Palveluissamme yhdistyvät nykyaikainen konepajaosaaminen, vuosikymmenten kokemus ja kokonaistoimitusten hallinta.

Tilauskonepajatoiminnan puitteissa palvelemme merkittäviä kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita valmistamalla koneita ja koneenosia pääsääntöisesti projektitoimituksina tai piensarjoina.

Ympäristötekniikan toimialan saralla suunnittelemme ja valmistamme koneita jätevedenkäsittelyyn, ja etenkin lietteen käsittelyyn liittyen.

Betoninkuljetuskaluston toimialalla suunnittelemme ja valmistamme raskaankaluston ja kaivosteollisuuden kone- ja laiteratkaisuja, valmisbetonin käsittelyyn ja kuljettamiseen.

Tuotantomme sijaitsee Somerolla, jossa toimimme noin 6000 neliön tuotantotiloissa. Konepajateollisuuden ammattilaisia meillä työskentelee noin 35 henkeä. Toimimme ISO9001, ISO 3834-2 ja EN1090 standardien mukaisesti.