Maskinbyggnad och tillverkning av prototyper

Vi erbjuder övergripande maskinbyggnad och apparattillverkning enligt kundernas behov. För att tillverkningen av produktionsutrustning och prototyper ska lyckas måste man säkerställa att de är tillverkningsbara, och vi ger gärna beställaren våra egna synpunkter redan i planeringsfasen.

Vi tillverkar produkter enligt kundens ritningar allt från enskilda stycken till kompletta maskin- och apparatleveranser. I våra tjänster ingår förbehandlings-, svets- och skivarbeten, bearbetning, betning och ytbehandling. Förutom mekanisk sammansättning inom maskinbyggnad genomför vi pneumatik- och hydraulikinstallationer, elektrifiering och instrumentering. Tack vare vår helhetstjänst sparar våra kunder tid, pengar och miljön, eftersom de olika arbetsskedena kan genomföras på ett ställ, i vår moderna verkstad.

Vi behärskar högklassig svetsning av specialstål, syrafast och rostfritt stål samt aluminium. Vi har specialiserat oss på att svetsa mycket krävande produkter såsom vakuumbehållare. Ytbehandlingen utför vi i verkstadens sandblästrings- och ytbehandlingslokaler. Stycken som tillverkas av syrafast/rostfritt stål betar vi genom att bespruta eller doppa i syra i våra egna lokaler.