koneenrakennus

Koneenrakennus ja prototyyppilaitevalmistus

Tarjoamme kokonaisvaltaista koneenrakennusta ja laitevalmistusta asiakastarpeiden mukaan. Tuotantovälineiden sekä protolaitteiden valmistuksen onnistumiseen vaikuttaa valmistettavuuden varmistaminen, ja tuomme mielellämme oman näkemyksemme tilaajan hyödynnettäväksi jo suunnitteluvaiheessa.

Valmistamme asiakkaan piirustusten mukaan tuotteita yksittäisistä kappaleista alkaen täydellisiin kone- ja laitetoimituksiin. Palveluumme kuuluvat esikäsittely-, hitsaus- ja levytyöt, koneistukset, peittaukset ja pintakäsittelyt. Koneenrakennuksen mekaanisten kokoonpanojen lisäksi teemme pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennukset, sähköistykset ja instrumentoinnit. Kokonaispalvelumme ansiosta asiakkaamme säästävät aikaa, rahaa ja ympäristöä, kun eri työvaiheet voidaan toteuttaa yhdessä paikassa, ajanmukaisessa konepajassamme.

Hallitsemme erikoisterästen, haponkestävän ja ruostumattoman teräksen, sekä alumiinin korkealaatuisen hitsauksen. Olemme erikoistuneet erittäin vaativien tuotteiden, kuten alipainesäiliöiden hitsaamiseen. Pintakäsittelyt teemme konepajamme hiekkapuhallus- ja pintakäsittelytiloissa. Kirkkaasta teräksestä valmistetut kappaleet peittaamme ruisku- tai uppohapottamalla omissa tiloissamme.

Ota yhteyttä.